Bejelentés


ÁGYÚ ÉS LAFETTA KÉSZÍTÉS APC Régi idők ágyúi a jelenben!

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Szép dolog az öntészet. A famunkával együtt viszont csodás!

Cégünk 25cm-től az egész élet nagyságúig ágyúk, szekerek meglévő csövekhez lafetták gyártásával foglalkozik. Kellemes időtöltést kívánunk az oldalunkon. Ha bármi kérdése van forduljon hozzánk bizalommal! Elkészültek a Mini modell működő változata Itt egy kis videó: Videó ITT Nagy kerekes Videó ITT Sortűz

Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Takács László [ 2012-10-04 13:09 ]

Jó napot kívánok!

Teljesen véletlenül bukkantam az oldalra. Jómagam Kárpátalján, Beregszentmiklóson élek. Van itt egy XV. században épült, a XVI. és XVII. században többször átépített várkastély, az úgynevezett Perényi-Rákóczi kastély. Eléggé romos állapotú. A helyreállítás pénzhiány miatt igen gyenge lábakon áll. Mindenestre a turisták Ukrajnából és Magyarországról is elkezdték látogatni. További turistacsalogatásként hagyományőrző rendezvények szervezésébe kezdtünk. Egy Zaporozsje-i kozák hagyományőrző szervezettől kaptunk három ágyúcsövet ajándékba. Egy csövet a lőkísérletek során \"sikeresen\" felrobbantottunk... A másik kettőhöz lafettát kezdtünk el készíteni. A tábori lafetta már készen van. Az ágyú szépen \"beszélget\". A vár/hajó-ágyú lafettája kb 70%-os készültségben. Van még egy eredeti XVII. századi jelzőmozsarunk. Ebből is szoktunk lőni. Újabb terveink, álmaink szerint készíteni fogunk egy 7-csövű seregbontót. Ez teljes egészében \"saját termék\" lesz. Egy dologgal vagyunk \"meglőve\": Nincsenek hozzá kerekeink. Sajnos itt, Kárpátalján már szinte lehetetlen egészséges, nem korhadt szekérkereket beszerezni. Kérdésem a következő: Mennyibe kerülne Önöknél 2 db 60-70 cm átmérőjű abroncsozott, de nem puskázott kerék. Az agy belső oldalán 62 mm, a külső oldalán 52 mm furattal.

Üdvötlettel

Takács László
Szerencsés pénz [ 2010-06-22 15:37 ]

Keress naponta akár 500 euró-t, próbáld ki ingyen!
Infó:
http://szerencsespenz.c8.hu
Hírek
Komáromi 12-es

Nagy örömünkre elkészült a komáromi erőd számára a 12 fontos. Eredeti tervek alapján készült. Bővebben a ,,Komáromi 12-es,, fül alatt.

tovább >>


ELSÜLT A MODELL

2010.10.20. Ma összeraktuk a fő alkatrészeket. Nagyon csinos már így is a kis ágyú. Ha a faápolás és a vasalás is rákerül akkor pedig csodaszép lesz.

tovább >>


Tüzelésre is alkalmas Modell

Az első darabok szinte olyan gyorsan elkeltek, hogy még rendes fotót sem tudtam csinálni róluk. Ezt most szép folyamatosan pótlom. Ahogy készülgetnek az alkatrészek úgy kerülnek majd fel mindig az új képek.

tovább >>


Elkészült az egri ágyú

Ma elkészült a Zöld szörnyeteg. Nem kis igyekezetünk és erőfeszítésünk árán ma végre megszületett a végleges formája és színe a megrendelt Török ágyúnak. Itt olvashatsz egy rövid cikket: http://www.heol.hu/heves/kozelet/oriasagyu-erkezett-a-varba-333812 És itt: http://busralilmuhminin.blogspot.com/2010/10/torok-agyut-avattak-egerben.html

tovább >>Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!